Yam Mexican-Hormo+ (60 capsule)

Yam Mexican-Hormo+ (60 capsule)

Produs pentru menopauza. Antiseptic, reduce crampele menstruale, relaxant muscular, inlatura bufeurile, scade nervozitatea si stresul, reduce colesterolul si regleaza tensiunea arteriala.

Detalii

Preț redus!
Pret: 25,00 lei

30,00 lei

Yam Mexican este un antispastic foarte bun, este astfel bun pentru crampele menstruale, relaxant muscular, calmant al nervilor, amelioreaza durerile, circulatia proasta si nevralgia, inflamator al poliartritei rumatodoida si pentru crampe abdominale si intestinale.

El a fost mult timp folosit pentru beneficiile sale în materie de sanatate reproductiva a femeilor, inclusiv sindromul pre-menstrual si problemele de menopauza. Acesta poate fi luata în capsule sau în ceai (desi exista opinii amestecate cu privire la aroma). Pulberea poate fi adaugata la creme sau unguente vaginale.

Wild Yam in utilizarea traditionala: este pentru reducerea crampelor menstruale. Proprietatea sa antispasmodica este benefica pentru orice tip de spasme musculare si colici, cum ar fi colici intestinali si bilioase, meteorism, ovarian si de dureri uterine; pentru circulatie proasta si nevralgie, inflamator al poliartritei reomatodoida, precum si pentru crampe abdominale si intestinale. Wild Yam poate fi foarte benefic pentru nervozitate, neliniste si alte conditii de stres.

Ca un stimulent pentru fluxul de bila crescut, acesta poate ajuta la indepartarea congestiei hepatice, colici colerici si calculi biliari.

De asemenea, este cunoscut ca are o actiune terapeutica asupra sanatatii ficatului in general, se crede ca abilitatea radacinii de yam salbatic reduce nivelul colesterolul din sânge si a tensiunii arteriale si ajuta indirect ficatul, prin cresterea eficientei sale si reducerea stresului.

Saponine sale sunt, de asemenea, anti-inflamatorii, acesta este o planta utila atunci când se trateaza artrita reumatoida si afectiunile inflamatorii ale intestinului.Efectul sau diuretic, combinate cu actiunea antispastice, calmeaza afectiunilor dureroase ale tractului urinar.

Yam Mexican contine alcaloizi, saponine steroidice, taninuri, fitosteroli si amidon.

Benefic pentru sanatatea femeilor aflate în menopauză.

Yam mexican este un aliat de alegere pentru perioada grea in menopauza : se poate reglementa sistemul hormonal si este excelent pentru combaterea bufeurilor.

Ingrediente: Yam mexican (330mg) - capsula Gelatină clorofilă 100% naturala.

Instrucţiuni de utilizare: 4 - 6 capsule pe zi.

Prezentare: flacon 60 capsule.

 

 

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Publicitate

Produse noi

Nici un produs nou